قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

عبور «بن سلمان» از 5 عضو خاندان حاکم در صف قدرت

عبور «بن سلمان» از 5 عضو خاندان حاکم در صف قدرت یک روزنامه عربی اسامی پنج نفری را که در صف قدرت بر «محمد بن سلمان» مقدم بوده‌اند و وی از آنها عبور کرده، منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس نظام سلطنتی عربستان سعودی، قدرت در این کشور را یکی از فرزندان موسس آل‌سعود «عبدالعزیز بن عبدالرحمن الفیصل» یا فرزندان فرزندان وی بر عهده می‌گیرند.

 

روزنامه «عربی ۲۱» در گزارشی در همین زمینه نوشت، اما ولی‌عهد کنونی عربستان سعودی «محمد بن سلمان» پنج شخصیتی را که از وی به قدرت نزدیکتر بوده‌اند، پشت سر گذاشت و در ژوئن ۲۰۱۷ ولی‌عهد شد آنهم پس از آنکه هیأت بیعت، «محمد بن نایف» ولی‌عهد وقت یعنی پسرعموی وی که منصب وزیر کشور را نیز بر عهده داشت، برکنار کرد.

 

این پنج نفر که در واقع عموهای بن‌سلمانند، به شرح زیر هستند:

شاهزاده «ممدوح بن عبدالعزیز». فرزند موسس آل‌سعود از خانم «نوف بنت نواف بن النوری الشعلان» که در سال ۱۹۴۱ متولد و به عنوان امیر منطقه تبوک منصوب شد. وی بعدا رئیس مرکز پژوهش‌های استراتژیک شد و سپس استعفا داد. او به دفاع از هیأت امیر به معروف و نهی از منکر و دعوت به سلفیت و نقد اخوان مشهور است.

 

شاهزاده «عبدالله بن عبدالعزیز» فرزند موسس آل‌سعود از خانم «هیا بنت سعد السدیری» که در سال ۱۹۳۸ متولد و به عنوان امیر منطقه «الجوف» منصوب شد. وی بعدها سمت‌های دیگری مانند مشاور «عبدالله بن عبدالعزیز» شاه سابق سعودی و مشاور «سلمان بن عبدالعزیز» شاه فعلی به دست آورد.

 

شاهزاده «احمد بن عبدالعزیز» که در سال ۱۹۳۹ متولد شد و کوچکترین فرزند موسس سعودی از خانم «حصه بنت احمد السدیری» و برادر شاه فعلی سعودی است. وی منصب وزارت کشور را تا ۲۰۱۲ بر عهده داشت.

 

شاهزاده «مشهور بن عبدالعزیز» فرزند موسس آل‌سعود از خانم نوف بنت نواف النوری الشعلان که در سال ۱۹۴۱ متولد شد و برای تکمیل تحصیلات به انگیس رفت. وی پس از تکمیل تحصیلات به عربستان سعودی بازگشت اما کار سیاسی انجام نمی‌دهد.

 

شاهزاده «مقرن بن عبدالعزیز» فرزند موسس آل‌سعود که در ۱۹۴۲ متولد شد و کوچکترین پسر زنده از وی است و برادر تنی ندارد. در سال ۲۰۱۵ منصب ولایت‌عهدی را تنها سه ماه بر عهده داشت و خودش درخواست استعفا کرد.

 

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار